Холандецът Качмарчик и българската му приятелка Даниела Голева отиват зад решетките заради трафик на кокаин и екстази за 123 675,96 лева. Двамата са сключили споразумение с Окръжната прокуратура в Пловдив, което съдът там e одобрил. 
Мъжът и жената тръгнали от Холандия на 27 ноември миналата година с БМВ, натоварено на микробус с платформа, а шофьор бил българският гражданин Красимир Л. Дрогата била укрита в немската кола, но Красимир не знаел, затова от него не е търсена отговорност. 
Тримата влезли в България през Дунав мост на 28 ноември 2016 г. От Русе се придвижили до Кубрат, оттам стигнали до Бургас, а накрая и до Пловдив. 
Късметът им обаче изневерил в Града на тепетата и те били заловени с кокаин и екстази, но вече за по-голяма сума - 126 777,15 лева. Доказателствата срещу Качмарчик и Даниела били железни, поради което двамата решили да не се борят за оправдателни присъди в съдебната зала, а направо да сключат споразумение с държавното обвинение в опит да получат по-леки наказания. Качмарчик влиза в затвора за 5 години и 6 месеца плюс глоба от 50 000 лева, а Даниела ще бъде зад решетки 3 години. И за двамата е определен първоначален строг режим.