„Децата заслужават качество“. Това бе мотото на колекцията Ричмарт Джуниър, която бе представена миналата седмица на изложение в Париж. В Premiere Vision Paris четири момичета на възраст между 8 и 12 години - Александра, Моника, Никол и Далия,  демонстрираха детски сака, моделите на които бяха обособени в четири теми - „Daddy‘s Princess“, „My dream is...“, „Let the seа set you free“ and „Traditional checks“ ( „Татковата принцеса“, „Моята мечта е ...“, „Нека морето ви освободи“ и „Традиционно каре“). 
Ричмарт Джуниър е проект на русенската фирма за мъжка мода „Ричмарт“, започнат от дъщерята на собственика й Мартин Йорданов - Мартина. Идеята бе да се впрегнат в работа типичните за всички деца фантазия и креативност, като едновременно отрано им се даде възможност да си създават навици, нужни им за големия бизнес. А в „Ричмарт“ бе обособено цяло дизайнерско студио с всякакви материали, инструменти и специализирана литература, в което бъдещите предприемачи да могат да се развихрят.
Александра, Моника, Никол и Далия са дъщери на мениджъри във фирмата, които тръгват по стъпките на родителите си. Те взеха участие в дизайна на колекцията, подбраха цветове, облицовки и бродерия. Три от тях присъстваха на панаира с бащите си, които носеха якета със същите цветове и стил. Освен че участваха в изложението като модели, момичетата използваха престоя в Париж, за да подберат тъкани и аксесоари за следващата си колекция.