Още пет телевизионни канала добавя към пакетите си русенският кабелен оператор „Нетуоркс България“, научи „Утро“. Клиентите на телекома са първите в България, които могат да гледат най-добрия моден канал в Европа - Fashion One 4K. Продукцията му включва предавания за лайфстайл, развлечения, туризъм, филми и мода. Това е единственият моден телевизионен канал, излъчван в 4K. Той върви денонощно в над 170 страни по света, като благодарение на „Нетуоркс“ в това число вече е и България.
Каналът предава най-големите седмици на модата от модните столици на света - Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано, както и всички световно известни филмови, телевизионни и музикални награди - Оскарите, Златен глобус и Грамми. Програмната схема на телевизията e микс от задълбочени интервюта с дизайнери и знаменитости, риалити предавания, документални филми, туристически дневници, развлекателни новини и предавания посветени на стилния начин на живот. Каналът е включен в пакет Premium на „Нетуоркс“. 
След Fashion One 4K, кабелният оператор пуска тези дни още 4 канала в HD формат, които вървяха досега само с по-ниска резолюция - FOX HD, Fox Life HD, Fox Crime HD и 24kitchen HD.
Компанията предлага и улеснение за потребителите на интернет, които имат нужда от по-голям обхват. От миналата седмица те могат да заменят безжичния си рутер с нов 5GHz BROADBAND@HOME. Освен стандартната 2.4GHz мрежа, той притежава втора, турбо мрежа в обхват 5 GHz, което е отличен вариант за къщи, офиси и др. сгради с по-голяма площ, където обхватът понякога е недостатъчен. Рутерът може да се вземе безплатно за ползване, като в момента количествата са ограничени, но се очакват нови доставки.