Доскорошните клиенти на „Нетуоркс“, които преминават към „Виваком“, ще могат да използват натрупаните до момента NetPoint. Точките ще могат да се употребят при преподписване договор за текущите услуги, - преминаване към пакет EON или активация на изцяло нов пакет EON или при стартиране на нова мобилна услуга или пренос на номер в мрежата на „Виваком“, съобщиха от компанията.          

„Виваком“ ще запази пълния размер на натрупаните точки, като с тях ще даде възможност да се заплати промоционалната цена за използваните услуги. Това може да стане след изтичане на 12-ия месец от преподписването на договор или активацията на избраната услуга, в случай че тя е активна и не е със забавено плащане.
Като жест към досегашните клиенти на „Нетуоркс“ новият собственик ще прибави към съществуващия телевизионен пакет филмовия канал VIVACOM Arena, който се излъчва в HD качество без рекламни паузи. Той ще стартира излъчване на позиция 11 в телевизионната програмна схема.
От днес допълнително към телевизионната услуга ще бъдат добавени нови 6 канала с вълнуващо филмово, детско и развлекателно съдържание, в SD и HD формат - Dizi HD, Pickbox HD, Filmbox SD, Soul & Pepper HD, Nicktoons SD и Super toons SD.
Компанията ще даде и безплатен достъп до мобилното приложение EON TV, валиден до март 2025 г. То осигурява достъп до съдържанието на до 5 устройства, повече от 115 телевизионни канала, над 70 от които в HD резолюция, видеотека с разнообразно съдържание с над 1000 заглавия, 7 дни архив на всички канали, ексклузивно телевизионно съдържание като Pickbox TV и VIVACOM Arena. EON TV може да се активира през портала MyVivacom.