Публиката в Русе ще има шанса да участва във впечатляващ дует с Графа с една от най-любимите български песни - „Крадена любов“. По време на концерта си в „Арена Армеец“ по-рано тази година Графа пя заедно с 14 000 души няколко от най-емблематичните парчета. И този път изпълнителят ще пее заедно със своите верни фенове, които са избрали да станат част от магията на двучасовото музикално преживяване.
Изпълнителят и неговата лайв банда ще пренесат емоцията от впечатляващото шоу на 20 септември в Летния театър в Русе. В социалните мрежа Графа сподели многократно, че е силно развълнуван и с нетърпение очаква предстоящия концерт, защото за първи път ще има възможността да представи подбраната си музикална програма в самостоятелен концерт на подобно ниво в най-големия и красив град край Дунав.
Непосредствено преди музикалното преживяване посетителите ще могат да разгледат и най-новите фен колекции от мърч-щанда, а по време на изпълненията летният театър ще бъде озарен от специалното светлинно шоу.