Музикалното шоу на Графа и неговата лайв банда продължава своята обиколка в още 5 големи български града. След стотиците запитвания от цялата страна и напълно разпродадените събития в „Арена Армеец“, Пловдив, Бургас и Варна, Графа и екипът му решиха да зарадват и феновете в Русе. Музикантите нямат търпение за новите емоционални срещи с публиката, на която обещават неповторимо шоу с концертни аранжименти на емблематичните песни на Графа - „Ако има Рай“, „Drama queen“, „Вълк единак“, „Невидим“, „Causa Perduta“, „Моменти“ и много други, които ще звучат по време на турнето. 
„Публиката във всеки град е уникална, емоционална и завладяваща. Всеки концерт е неповторимо изживяване за мен и бандата и подготовката винаги е много специална“, казва един от най-обичаните български изпълнители. 
Билети за шоуто на Графа на 20 септември в Летния театър в Русе се продават на касата на Eventim и на билетната каса на ул. „Симеон Велики“ 6 (зад общината), на цени от 15 до 30 лв. 
Трима от най-запалените фенове на Влади Ампов ще могат да се срещнат лично с него след концерта. Следете „Утро“ от 26 август до 16 септември и разберете как. 
В официалния YouTube канал на Монте Мюзик може да бъде видяно отново двучасовото музикално преживяване, което вдигна на крака 14 000 души в  „Арена Армеец“ в София. 
Следващите дати от националното турне на Графа са: 18 октомври - Стара Загора, Спортна зала; 19 октомври - Велико Търново, ДКС „Васил Левски“; 24 октомври - Благоевград, зала „Скаптопара“.

Един въпрос - много награди!
Всяка седмица „Утро“ ще задава по един въпрос, свързан с Графа.
Наградите: Всяка седмица - 3 компактдиска с албума „Моменти“. В края на играта трима от всички участвали ще спечелят двоен билет за шоуто и лична среща с Графа.

Въпросът тази събота: През колко града премина първата част от националното турне на Графа след грандиозния концерт в „Арена Армеец“?

Отговорите изпращайте до четвъртък, 31 август, на адреса на редакцията Русе, ул.“Константин Иречек“6, в.“Утро“, за играта, или на имейла на вестника [email protected], като не забравите да посочите телефон за връзка.