Две доказани марки ви канят на поредното приключение с вълнуващ финал. Русенският медиен лидер „Утро“ и утвърденият и креативен туроператор „MG travel“ започват поредната игра в три кръга, в която ще бъдат раздадени три награди. Победителите в първия и втория тур ще спечелят по един семеен уикенд сред романтиката на Арбанаси, а всички участници в трите тура ще се борят за голямата награда - почивка за двама в петзвездния хотел „Бийч Елеганс“ слънчевия курорт Дидим по Великден.
Ето какви са условията.
Всеки кръг ще продължи три седмици.
През първата и втората седмица на страниците на вестника ще публикуваме част от снимка на известна туристическа забележителност от страна, в която „MG travel“ организира екскурзии и почивки - кула, превърнала се в символ на страната си.
Всеки ден отрязъкът от кулата ще бъде с различен цвят.
За пропусналите някои от детайлите през третата седмица ще има жокери. 
Съберете шестте разноцветни кули, залепете ги на празните места в специалния талон, който започваме да публикуваме от понеделник и отговорете на следните въпроси:
1. Как се казва кулата?
2. Каква е нейната височина?
3. Коя година е построена?
Талоните с кулите и отговорите си можете да изпратите по пощата или да донесете лично в редакцията на „Утро“ на ул.“Константин Иречек“6 или в офисите на „MG travel“ на ул.“Муткурова“36 или на бул.“Липник“123 /Бизнес парк Русе/ заедно с името си и телефон за връзка.
Ще се приемат само оригинални талони, без фотокопия.
Повече талони, повече шансове за успех!
Пожелаваме ви приятни емоции и много късмет!