ДВАМА ВЕТОВЧАНИ СА ХВАНАТИ да карат колите на родителите си за втори път в едногодишния срок от отнемане на книжките им. 41-годишен е заловен да върти волана на фиата на майка си във вторник вечерта, а три часа преди това е засечен 21-годишен зад волана на друг фиат, собственост на баща му. Двага автомобила ще бъдат дерегистрирани минимум за 6 месеца.

ДВАМА ПОСТРАДАЛИ В ПЪТНИ ИНЦИДЕНТИ русенци са освободени на домашно лечение. В 10.30 часа в сряда 65-годишен шофьор на рено блъснал чакаща кола на кръстовището "Даме Груев"-"Васил Левски", от което 70-годишен водач получил контузия в ломбалната област. В 17 часа пък 60-годишен шофьор на "Сузуки" блъснал пресичащата на пешефодната пътека до бившата аптека "Манев" 20-годишно момиче.

ДВА БУРКАНА С МАРИХУАНА са намерени в жилището на 30-годишен русенец на ул."Никюп" при проверка на Второ РПУ по сигнал във вторник.

ТЕЛЕВИЗОР "САМСУНГ" е откраднат от стая в къща на ул."Рудозем". Кражбата е станала в сряда от 13 до 19 часа, когато 22-годишен квартирант бил на работа. Огледът показал, че като заминал на смяна, мъжът от Исперих е забравил прозореца си отворен, което улеснило крадците.

ЗА КРАЖБА НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН "HUAWEI P9" срещу Халите се оплакало 16-годишно момиче във вторник вечерта. Детето обаче не могло да обясни но полицаите как точно му е откраднат телефона, поради което съмненията са, че GSM-ът е изгубен.