Станислав Антонов - нямаше как да отрази удара на Яблонски. Беше блестящ до втория гол, когато плати скъпо за липсата на концентрация. Подцени ситуацията. С подаръка към Буш леко поразвали отличната си оценка. 
Христо Попадиин - налага се от мач на мач и май скоро няма да изпусне шанса си да е титуляр за сметка на Марио Петков.
Петър Патев - след принудителната смяна на Станоев бе пратен като опорен халф до Диян Димов. Петър е много силен в дефанзивната игра, но изнасянето на топката с фини подавания не е силата му.  
Христофор Хубчев - не бе толкова добър като в предишните мачове, но като цяло игра стабилно.
Михаил Милчев - играта му не бе по-различна от друг път. Борбен както винаги. Едва ли трябва да бъдат винени с Марем за първия гол, защото за Яблонски трябваше да се погрижи някой от халфовете. 
Диян Димов - не е като в отличната си форма от миналия сезон, ала пак даде всичко от себе си като битка и тичане. Бе длъжен да вкара повече точност при онзи златен шанс пред Митрев в 62 минута, но топката отскочи малко коварно от терена и Димов не можа да я намери хубаво. 
Бранимир Костадинов - изпусна сериозна голова възможност срещу „Черно море“, сега го направи и срещу „Левски“. 
Красимир Станоев - след 14 минути игра и ужасната контузия трудно може да се прави оценка за играта му. Изглеждаше, че налучква с всяка секунда партньорството си с Димов. Жалко! 
Мирослав Будинов - даде отлична асистенция за ударната позиция на Димов. Бори се, тича, скача, но така и не получи шанс да опита шут към Митрев, ако изключим един удар с глава.
Васил Шопов - единственият човек, който може да гради атаките като стопроцентов конструктор. Хвърли великолепно подаване към Будинов, след което пък Будинов изведе Димов на чудесна позиция. Трябва да се ангажира малко повече и със защитни действия.
Бирсент Карагарен - не направи нищо запомнящо се. Не изглежда да е в добра физическа и спортна форма.
Резервите
Тейнур Марем - влезе като смяна на контузения Станоев. Стабилен до първия гол на „Левски“, после, когато отборът се изнесе по-напред, изпусна няколко контри на съперника.
Димитър Георгиев - игра малко, но влезе с хъс и желание. Ползите от него като че ли ще дойдат, когато играе като острие, а не като човек от втора линия.
Юлиан Ненов - за петнайсетина минути не успя да направи нещо съществено.