През почивните дни в автобусната линия на фирма „Кристал“ от Русе до Кошарна винаги има правостоящи пътници и всички са натъпкани като сардели. Точно когато пътуват най-много хора, от фирмата пускат малки автобусчета, които нямат багажници и не се пуска климатичната инсталация. За това сигнализира наша читателка, която е възмутена от кошмарното пътуване. 
Липсата на багажник е изключително неудобно за пътуващите, защото повечето от тях носят чанти и са принудени да се качват заедно с тях. Върхът на безобразието е, че само прозорчето до шофьора е отворено и липсва въздух. Добитък не се превозва така, оплаква се гражданката. 
Управителят на фирма „Кристал“ Ерджан Юсню отхвърли всички обвинения и заяви, че сигналът на дамата е доста преувеличен. Той увери, че в автобусите по линията Русе-Кошарна няма правостоящи пътници, а в случай на повече пътуващи от фирмата веднага реагират и изпращат по-голям автобус. В събота и неделя автобусите ни са от 2007-2008 година, това е единствената редовна линия до Кошарна и нямаме неизпълнен курс. Климатикът е екстра, но в автобусите ни има и се пуска, подчерта Юсню, като допълни, че няма превозно средство без багажник.