Две години и шест месеца ще лежи в затвора при строг режим сутеньор от Селеметя, който принудил три момичета да проституират. След като жертвите му се оплакали в полицията, 32-годишният И.В. е издирен и арестуван.
През септември 2009 година циганският Ромео успял да завърти главата на непълнолетно момиче с приказки, че може да изкара лесни пари, като прави компания на мъже, но условието било да му се довери и да не казва на никого. А.Д. се съгласила и И.В. започнал да я води по различни адреси при клиенти. Като разбрало в какво се състои работата му, момичето отказало да ходи на уговорените срещи, но И.В. я заставял със сила.
В периода 14-18 ноември същата година ромът успял да подлъже още две момичета да работят за него, като извършват сексуални услуги срещу заплащане. Той осигурявал клиентите, а после откарвал до квартирите или до хотелски стаи М.А. и В.Ф. В крайна сметка изтормозените момичета успели да подадат сигнал в полицията, но от И.В. нямало и следа. След издирване сутеньорът е арестуван.
В хода на досъдебното производство той сключил споразумение с прокурора за две години и половина лишаване от свобода, което било одобрено от Районния съд в петък.