Русенката Полина Петрова спечели голямата награда в томболата на аптеки „Астра“. Тя получи ваучер на стойност 200 лева от туроператора „MG Travel“ за екскурзия в страната. Нейни подгласнички станаха Гергана Тапанска и Меглена Лалчева, които спечелиха женски и мъжки комплект с продукти от френската медицинска козметика „Авен“.
250 русенци са участвали в анкетата на аптеки „Астра“ във Фейсбук. 186 човека са отговорили вярно и техните имена бяха разиграни в томболата. Наградите бяха изтеглени от 2-годишната Симона и с няколко месеца по-големия от нея Лъчезар. Те пък получиха безплатни билети за представление на цирк „София“.
Тази анкета е само стъпка към голямата игра за 20-годишнината от създаването на аптеки „Астра“ през септември, каза пред „Утро“ собственикът на аптеките Бедрос Пехливанян. В нея са предвидени награди за 2400 лева, като най-голямата е 1000 лева в брой. За класиралите се на второ и трето място ще има ваучери за по 200 лева на „MG Travel“, а отделно ще бъдат раздадени 20 ваучера за покупки от аптеки „Астра“ на стойност 50 лева. Играта вече е стартирала на Фейсбук страницата на „Астра“.