Над 20 марки - сред които и някои от основните играчи в луксозния сегмент - и два пъти повече модели участват в едно от най-интересните събития, с които по традиция се открива лятото в Русе - автомобилното изложение на паркинга пред „Метро“. Негов организатор е русенското сдружение „Сервизи за качествен автомобилен ремонт“ /СКАР/ с председател Цветелина Панталеева.
Наред с автомобилите са представени и автошколи, застрахователи и търговци на сервизно оборудване, гуми, масла и аксесоари.
Посетителите не само ще могат да видят, но и да покарат някои от най-любопитните модели, за да изпитат на живо внушенията от рекламите.
Спациално внимание е обърнато на децата, за които са подготвени много забавления, докато мама и татко разглеждат колите.
Атрактивна е и зоната със специални автомобили - състезателни и за офроуд машини, ретро коли и лодки - всички с блестяща шампионска биография от национални състезания.
Изложението е празник, който подхожда на Русе, на добър час, пожела кметът Пламен Стоилов при откриването на автосалона, който е подкрепен и от община Русе.