Специална изненада за децата от няколко града на страната готви телекомуникационният оператор „Нетуоркс България“. Инициативата се прави за поредна година и е по повод Международния ден на детето 1 юни. За малчуганите са подготвени над 3000 играчки и дребни изненади.
Получаването на подарък не е обвързано с това дали семейството е абонат на „Нетуоркс България“ или не. Идеята е да се зарадва всяко дете независимо от възрастта му, уточниха от компанията. 
Подаръци ще се раздават във всички каси на кабелния оператор на 1 юни. Подготвени са топки, играчки, флумастри и др. На обичайното място между съда и часовника на площада ще бъде разпъната и шатрата на „Нетуоркс“, където за всяко дете също ще има по нещо. 
Кабелният оператор подготвя и специална изненада за младата публика, която се интересува живо от компютърните игри и кибер-турнирите. До седмица към TV пакета „Премиум“ ще бъде добавен един повече от невероятен канал - Gametoon HD. Това е световен развлекателен телевизионен канал, който предоставя на зрителите си наистина уникална възможност да играят игри на мобилните си устройства и да споделят резултати с личните си аватари в реално време.
Gametoon включва ревюта от игри, турнири (eSports), популярни стриминги, съдържание с лавинообразен интерес, заредено с най-доброто от мрежата, и какво ли още не.