Сесили и Катрине Фредриксен са сестри-близначки от Норвегия – красиви, самостоятелни, необвързани и много богати.

Те ще наследят империята за превоз на нефт с танкери на баща си на стойност над 10 млрд. долара.

Така двете се превръщат в идеалната партия – високи, руси, бляскави и на 33 години (родени са на 23 септември 1983 г.).

И двете работят в семейната фирма, но след като 73-годишният им баща Джон се пенсионира, те ще поемат управлението на Fontline.

Катрине работи в шипинг поделението на семейния бизнес от 2008 г. Тя е учила в  European Business School в Лондон. Близначката Сесили също е ангажирана в компанията.

Баща им Джон Фредриксен често е наричан най-богатият норвежец, но той е напуснал отдавна страната.

Официално фамилията им се счита на 12-ата най-богата във Великобритания, тъй като живеят постоянно на Острова.

Двете великолепни руси дами са необвързани и живеят и работят в офиса на компанията си в Лондон. Но често пътуват по работа, обикаляйки поделенията си в Норвегия, Кипър и Испания.

Джон Фредриксен напуска Норвегия преди години заради данъчни въпроси. Отказва се от гражданството си и взема такова в Кипър. Дели времето си между острова на Афродита и дома си в Челси, Западен Лондон. Майката на близначките Ингер е починала през 2006 г.

Джон, чийто прякор е „Големият вълк”, засега няма намерения скоро да се оттегля от управлението на компанията си, но все пак е сигурен, че ще я остави в добри ръце.

„Надявам се Сесили да поеме скоро руля, защото започвам да се уморявам. Но няма да се пенсионирам, а ще работя до последния си ден”, казва той.