18-годишната Иванка Христова вчера невъзмутимо пристигна в болницата, за да вземе епикризата на детето си. Според нея е имало невинен инцидент, в който тя само бутнала леко подноса. Ето дословно думите на 18-годишната майка, която настоява, че не е направила нищо лошо и неведнъж напомня, че няма свидетели на действията й.
В момента, когато му е била инжекцията, беше някаква ядосана, агресивна, и с всичка сила заби на детето ми инжекцията в крака и тогаз детето ми е посиняло и не успя да си вземе въздух. Той има задух и не може да си поема хубаво въздух.
Не, аз не съм я ударила, нямам свидетели, че съм я ударила, тази сестра тук. Покажете ми един свидетел, който може да ми каже, че съм я ударила.
Аз държах на детето ми коляното, за да могат да му бият инжекция. А тя я заби с всичка сила.
Първата я би нормално, както трябва, втората изкара иглата и пак я заби, но подкожно. При наличието, че такава инжекция не се бие подкожно, просто аз не знам как може да бие такава инжекция и най-вече ядосана и агресивна да тръгне върху детето ми. Детето ми на 4 месеца, невъзможно такава инжекция да му бият. После, ако се случи нещо с детето ми, загине или нещо му стане, аз после кого да търся. Трябва ли да съдя някой, ако ми убие детето или ако стане нещо...
Не съм медицински работник, но видях, знам как се бият инжекции, и на мен ми биха инжекция, биха ми сума ти инжекции, досега никога не съм видяла такова нещо и й казах внимателно, по-внимателно, че детето ми не е добре, има и задух. Не може да си вземе въздуха, внимавайте как биете инжекцията. Тя не ми отговори дори, взе и заби инжекцията с всичката сила. И детето ми остана без въздух тогаз и започнахме вече да се караме. Оставих детето долу на леглото и почнах да се караме и да й обърна там инжекциите...
Не съм я ударила, няма свидетели, че съм я ударила, не съм я докоснала, освен да я бутна ей тъй малко и че съм й върнала подноса с инжекциите. 
Сега е по-добре, защото домашно си го лекувам, с лекарства и по бабешки. Детето ми в момента е по-добре, отколкото като беше в болницата. 
Извикана е полиция, направиха един протокол, казаха, че ако още един път посегна на сестра или такава, просто ще ме задържат 24 часа или 73 часа, нищо повече.
Я ми донесете един свидетел тук, да ми покаже, че съм я ударила! Не я ударих, просто я блъснах, туй блъскане шамар ли е? Шамар е да те зашлевя и да ми остане ръката на твойто лице, разбираш ли, а пък то няма такова нещо!