„Не пропускайте да идете до нос Калиакра - вълшебно място, където морето целува късче от Златна Добруджа. Изправена съм пред дилема - дали в Мура или Орхидея да релаксирам и... дивея. И в Малибу има хотел „Фламинго“, но нямат нашата природа - изборът е ясен, багажът е готов - за „Албена“ тръгваме още тази нощ.“ Това шеговито стихче донесе ол инклузив уикенд в перлата на българското Черноморие „Албена“ на Иванка Йонкова. Името на печелившата бе изтеглено от управителя на офиса на „Албена Тур“ в Русе Милена Гогева сред многобройните талони на участниците в Голямата фиеста на „Утро“ и туроператора.
Късметлийката е на 55 години и за втори път печели уикенд от играта на най-добрия вестник на Русе „Утро“ и най-стилния курорт на Черноморието. Иванка е шивачка във фирма „Галена“, а денят й задължително започва с вестник „Утро“.
Всеки ден си купувам вестника и не пропускам игрите. От „Утро“ се информирам за предфстоящите събития в града и къде мога да заведа двете си внучета Иво и Белослава. Освен това решавам кръстословиците и другите игри, забавлявам се. Така се опитвам да си разнообразявам ежедневието, сподели Иванка. 
Тя прилежно изрязала имената на шестте хотела, залепила ги на лист хартия и съчинила кратко текстче. Условието да се напише текст малко ме затрудни, но пък се получи, казва Иванка.
Късметлийката пътува често в България, но иска да отиде и в чужбина. „Албена“ пък е един от любимите й комплекси по родното Черноморие, защото е спокоен и чист курорт с много зеленина.
През 2013 г. спечелих отново от тази игра уикенд в „Ралица“ и останах много доволна. Всичко беше перфектно организирано и на ниво. Тогава бях с дъщеря ми Десислава и двете внучета и си изкарахме страхотно, разказва Иванка. Сега дамата все още не е решила с кого ще сподели уикенда, но планира възможно най-скоро да отдъхне един петък, събота и неделя в „Албена“.