ТРИМАТА РУСЕНСКИ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ Пламен Нунев, Светлана Ангелова и д-р Андриан Райков ще имат приемна за граждани в понеделник. Тя ще се проведе от 10 до 12 часа в централния офис на партията на ул" Чипровци" 2 в търговски комплекс "Родина". Желаещите да се запишат могат да го направят на място в офиса или на тел. 082/82 52 64.

ШАХМАТЕН ТУРНИР ЗА ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ утре от 9.30 ч в библиотека "Любен Каравелов". Ще се играе по Швейцарската система, в пет кръга, при контрола на игра 30 минути на състезател, до завършване на партията. 

ГЛАВНОТО ЗА ВАЛДОРФСКАТА ПЕДАГОГИКА, която дава голяма свобода при обучението и възпитанието на децата, ще разяснят пред русенци учителките в първото в България Валдорфско училище Юлияна Янкова и Кристина Димова. Това ще стане в неделя от 11 ч в културен център BH. 

ТВОРБИ НА ШОСТАКОИВИЧ, ЙОХАН ЩРАУС И РИХАРД ЩРАУС ще прозвучат в поредното издание на "Музикална азбука" на 25 април от 17.30 ч в Клуба на дейците на кулутрата. Основен организатор на събитието е Русенското филхармонично общество "Добрин Петков".