Номинациите на кандидатите за депутати в русенския регион обсъди зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов с областния координатор на партията Пламен Нунев, общинския ръководител и кмет на Русе Пламен Стоилов, общински председатели и кметове на общини в областта. 
По време на срещата ми с русенската структура на ГЕРБ се уверих, че издигаме за народни представители хора, които олицетворяват експертния потенциал, с който разполага партията, коментира във Фейсбук Цветанов. Той подчерта, че Русе е подреден град, който продължава да се развива, а благодарение на управлението на ГЕРБ още веднъж си заслужи името „Малката Виена“.  
Постигнатото тук е видимо за всички. Ние имаме реално изпълними политики и искаме да продължим да работим за развитието на България. За да се случи това, имаме нужда от доверието на хората в цялата страна на предстоящите избори. След поредицата ми срещи с всички структури на ГЕРБ тази седмица съм сигурен, че ще спечелим убедително парламентарните избори, защото сме силен екип, написа още Цветанов.