2000 лева глоба и 1000 лева обезщетение на обиден мъж трябва да плати пенсионерка заради остър език и изпуснати нерви в междусъседски скандал.
Между семейството на А.А. и далия под съд К.М. отдавна тлеело напрежение заради спорове за паркиране пред блока. Кулминацията настъпила в началото на септември миналата година, когато съпругът на пенсионерката поправял семейнитя автомобил на паркинга и до него спрял К.М. с колата си. Заваналият се с ремонт мъж му направил забележка, че му пречи на работата и поискал да се премести. Последвала размяна на остри реплики и засегнатият млад мъж налетял на съседа и след няколко удара двамата паднали на земята. Всичко се разиграло пред очите на А.А. и хората от блока. Жената се развикала към нападателя да остави съпруга й на мира и се обадила за помощ на тел.112. Докато била още на терасата пенсионерката казала на К.М., че е боклук и отрепка, че бие детето си, майка си и баща си.
Малко по-късно на мястото пристигнали екип на Спешна помощ и полицейски патрул. Тогава А.А. излязла пред входа на блока и продължила да сипе обиди, че М.К. е набил мъжа й, защото е наркоман и, че редовно пребива детето си, съпругата си и родителите си.
Тези твърдения ще струват на възрастното семейство солените 3000 лева.