Не заслужавахме да загубим толкова тежко. Играхме добре през първото полувреме, а след като получихме гол - казаха ми, че е от засада - не направихме необходимото да стигнем до изравняване. Китанов заслужаваше червен картон. Може би ни натежа и натрупаната умора. Поздравявам момчетата, те играха на върха на възможностите си. Мисля, че изпращаме една добра година - влязохме в Първа лига, мечтаем за място в Топ 6, борихме се според силите си. Ще се съберем на 9 януари, седмица ще тренираме в Русе, после ще заминем за лагер в Турция. Що се отнася до селекцията, изпълнителният директор Ивайло Петков води разговори с футболисти във всяка линия, каза старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов.
Изненада предизвика обаче обяснението му защо Антон Огнянов не бе в стартовия състав. Името на Антон фигурираше сред резервите, но той така и не влезе в игра.
Антон има проблеми с мене и ръководството. Президентът и щабът ще решават този проблем, заяви Великов.
Той така и не разкри за какъв проблем става сума - дали Огнянов иска да преподпише договор при по-добри условия или иска да напусне. При всички случаи такъв трус около един от най-добрите играчи в „Дунав“ едва ли е приятен както за Великов, така и за президента на клуба, самия Огнянов и феновете.