Отборът на „Верея“ отново стана център на вниманието с отвратително съдийско подпиране на мача с „Монтана“ в Ловеч /1:1/. Бурята се изви в социалните мрежи, а прицелът бе допълнителният съдия Николай Йорданов. Бидейки по принцип главен рефер, той беше този път зад монтанската врата.
Какво стана. Георги Ангелов стреля отдалеч, вратарят на „Монтана“ Христо Иванов се метна и закова топката в ръцете си. Йорданов обаче размаха ръце към варненеца Драгомир Григоров, за да му подскаже, че топката преминала голлинията. Драганов се съобрази със старателния допълнителен рефер и посочи центъра.
Многобройните повторения обаче така и не убедиха никого, че голът е редовен.
„Как може епизодът да се извърти 20 пъти, без да се види ясно какво точно стана. Само Йорданов видя. Този съдия не ни реже за първи път“, проплака старши треньорът на „Монтана“ Атанас Джамбазки.
Николай Йорданов бе един от съдиите, които президентът на „Славия“ Венцислав Стефанов нарочи за „изтриване от земята“. Стефанов се обади и вчера във връзка с новия скандален случай. Той препоръча такива рефери да бъдат „изчегъртани с шпакла“.
А въпреки поредната съдийска помощ „Верея“ ще зимува поне на 5 точки след „Дунав“. Разбира се, ако дунавци не вземат нищо срещу ЦСКА. 
Както се вижда, битката за Топ 6 е безсмислено жестока, а клубчето от Стара Загора се радва на неприкрита симпатия от БФС.