От 1 януари филмовите канали HBO и Cinemax ще се предлагат отделно в комплект на цена 4,99 лева, като те отпадат от основния пакет телевизионни програми, съобщиха от телекомуникационния оператор „Нетуоркс България“. Промяната се налага от собствениците на тези медии по изискване на собствениците на носителите на авторските права. Такава е тенденцията и при всички оператори на пазара, които предлагат тези канали.
Така, за да гледаме най-новите холивудски филмови продукции, ще трябва да заплащаме още по 4,99 лева над основния абонамент по начина, по който вече се предлага и пакетът „Диема спорт“.
След Нова година към НВО пакета ще бъде добавен и иновативният продукт HBO GO - услуга, достъпна за абонатите чрез мобилно устройство. За да го направи още по-атрактивен, от 1 януари „Нетуоркс България“ започва да предлага нов промоционален пакет „Ултра HBO“. Всеки потребител, заявил Пакет HBO (вкл. HBO GO) на цена 4.99 лв. месечно, ще получава от Нетуоркс България безплатно услугата My-fi (безжичен достъп до Интернет - http://my-fi.bg/) или увеличена скорост на кабелен интернет - 30Mbps.
 Оставаме верни на нашата мисия да доставяме винаги най-изгодната и справедлива сделка на клиентите си, затова им предлагаме с „една идея“ по-ниска цена, казват от „Нетуоркс“.