20-годишна бременна в седмия месец проститутка не зарязала занаята въпреки поредното бебе на път, а продължила да доставя плътски наслади срещу заплащане. Бъдещата майка стана поредната магистралка, която седна на подсъдимата скамейка.
Труженичката влязла в полезрението на полицаите през май 2015 година, когато редовно била засичана по време на „дежурствата“ й по бул.“България“ до училище „Алеко Константинов“. След проверките 20-годишната професионалистка отнасяла актове, но не се трогвала и продължавала да заработва пари по нейния си начин.
Освен на пътя за Дунав мост търсела клиенти и чрез сайта „Адам и Ева“, като данни по делото показват, че през май 2016 година от услугите й интерес проявил поредният мъж. Двамата се настанили в хотел „Ритон“, а още преди сеанса клиентът й платил 160 лева. После влязъл да си вземе душ, но когато излязъл от банята, от жрицата вече нямало и следа. Нямало обаче достатъчно доказателства дали се е стигнало до консумация или парите отишли на вятъра, тъй като случката останала между четирите стени на хотелската стая. Ясно било само, че по това време проститутката вече била в напреднала бременност и гонела седмия месец.
За неморалните ласки срещу пари съдът прецени, че младото момиче с две деца заслужава 3 години пробация, както и да му бъде наложен вечерен час. Така районните магистрати му забраниха да излиза от дома си между 22 и 6 часа за срок от 1 година. Наказанието не е обжалвано и вече е влязло в сила.