Предадена на съд управителка на фирма, която била оправдана за това, че е набедила своя служителка в кражба на злато, поиска прокуратурата да й плати за това, че й е донесла стрес и несгоди. Според Даяна К. тя заслужава 50 000 лева обезщетение за слагането й в графата на престъпниците. 
Казусът е още от 2002 година, когато жената и нейна офис сътрудничка още били не само колежки, но и приятелки. Корен в техния конфликт се оказало златото на шефката - 1 монета, 9 гривни, 5 ланци, 4 колиета, 2 чифта обеци и 17 пръстена. Бижутата за над 13 000 лева били на съхранение в касата в офиса. Тъй като щяла да ремонтира помещението и се страхувала да не бъдат откраднати в суматохата, помолила подчинената си да ги пази. 
Така и станало, но по някое време се оказало, че накитите са заложени. Щом шефката разбрала, че жената има намерение да се мести в Гърция, настояла да й върне златото, но това така и не станало. 
По-късно станало ясно, че бижутата са заложени от самата управителка и делото срещу служителката й било прекратено. Само че стартирал друг процес - че шефката е набедила своята сътрудничка в престъпление. През 2011 година обаче тя бе оправдана и затова на свой ред заведе дело.
На първа инстанция Окръжният съд прецени, че действително има резон Даяна да бъде обезщетена за обвиненията, че е искала да натопи своята колежка. Това й донесло неприятни вълнения, семейни дрязги и напрежение. Но магистратите прецениха, че тя заслужава далеч по-скромна компенсация от претендираните 50 000 лева. Затова осъдиха прокуратурата да й плати 3500 лева обезщетение, но решението може да се обжалва.