Новата сграда на медико-дентален център „Света Аполония“ и център по естетична и клинична дерматология „ДИАС“ отвори официално врати за пациенти вчера на ул.“Николаевска“ 73. Освещаването извърши отец Янко.
В работата си се стремим да прилагаме най-съвременно лечение, да предоставяме възможност за комплексно лечение и постоянно да усъвършенстваме и допълваме услугите. А знанията и уменията, с които разполагаме, както и съвременната техника в тази сграда ни дават самочувствието да мислим, че откриваме нови възможности за пациентите не само в Русе и региона, но и в страната, каза преди тържеството управителят на „Света Аполония“ д-р Соня Еленкова. 
Тя обясни, че уникалната особеност на денталния център е предоставяне на възможност за лечение на пациенти под обща анестезия. За целта има стая за събуждане, където пациентите престояват, докато упойката им мине след съответна манипулация в кабинета по дентална хирургия. Съществуват още детски и тийнейджърски кабинети, както и стая с играчки за децата. 
Друга характерна особеност е съвместната работа на „Света Аполония“ с центъра за естетична дерматолотия „ДИАС“, която дава възможност усмивката на хората да стане безупречно красива. 
В центъра се обслужват пациенти от година и половина до старческа възраст, като за целта се извършва детска дентална медицина, естетична дентална медицина, ендодонтия, пародонтология, хирургия, протетика и имплантология. Извършват се още лечение на пациенти със специфични потребности. Дежурният кабинет в събота и неделя от 10 до 17 часа, както и работното време през седмицата от 9 до 19 часа, улесняват по-заетите пациенти.
Център по естетична и клинична дерматология „ДИАС“ разполага с медицинска апаратура и инжекционни продукти на водещи световни марки с доказано качество и висок профил на безопасност. Това гарантира постигане на дълготраен ефект с минимален брой процедури и максимален комфорт.