Транспарант „Русе обича „Лудогорец“ вдигнаха няколко души по време на мача от Шампионската лига между разградския отбор и „Арсенал“ /2:3/. Вероятно това бяха разградски студенти в Русенския университет, които направиха преди няколко години фенклуб на „Лудогорец“ в нашия град.
Надписът беше посрещнат с известно недоумение от други русенски фенове по трибуните на националния стадион „Васил Левски“.
„Не може няколко души да говорят от името на Русе. Иначе нека да обичат, когото си искат. Аз лично бях в София, за да гледам „Арсенал“ и не го крия“, заяви пред „Утро“ фенът на „Дунав“ Калоян Кючуков.
Смешен момент за зрителите пред телевизорите бе и коментарът на Борис Касабов, който подчерта на няколко пъти: „Българите изнасят добре топката, българите се групират грамотно, хубава контра на българите...“
Българите бяха само Дяков и Минев, но както и да е... 
И още нещо любопитно - старши треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев излезе срещу „Арсенал“ с абсолютно същия стартов състав като на мача срещу „Дунав“ преди няколко дни.
Е, това вече е голям комплимент за русенския отбор, който според Дерменджиев „само рита топката напред“, но също като британските „топчии“ наниза три гола във вратата на канадския национал Милан Борян.