Плакет и почетна грамота „Партньор на общините“ за осъществяването на проекти в областта на културата, изкуството, образованието и масовия спорт в Русе получи вчера управителят на „Еконт Експрес“ Николай Събев. Отличието се присъжда от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), а лично кметът Пламен Стоилов връчи вчера наградата. Освен това Събев бе удостоен и със златна значка „Русе“ като един от посланиците на нашия град. 
Във ваше лице виждам истински русенец, милеещ за града, без чиято подкрепа много проекти не биха били реалност. Вие сте знаещ, можещ, обичащ града си русенец, чиито приоритет и фокус са хората, развитието и споделянето на знания, каза кметът Стоилов и допълни, че за да успее един град в развитието си, трябва да обединява хората и да реализира успешен бизнес. 
От своя страна Събев подчерта, че „Град на свободния дух“ е не просто формално име, а носи идея и смисъл. Той припомни, че фондацията, чийто основен партньор от 2014 година е именно „Еконт Експрес“, е спечелила неговото доверие с дълбокото послание, което притежава, обединявайки хората в името на по-доброто бъдеще.