Заря играха организирано в отбрана и ни затрудниха максимално, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след минималната победа над украинския тим на "Олд Трафорд".

"Труден мач. През първото полувреме имахме шансове, но не ги използвахме, а това щеше да направи срещата друга. Заря играха организирано, повечето от играчите им бяха в своята половина, но бяха готови да контраатакуват. За една седмица претърпяхме три поражения, а сега празнуваме три победи. Аз обаче не бях притеснен от загубите, а сега няма да скачам от радост след тези победи", каза Моуриньо след двубоя.

Авторът на победния гол Златан Ибрахимович също не бе в еуфория от успеха. "Мачът не беше лесен, но създавахме положения и играхме добре. Когато не вкарваш в началото, пространствата стават все по-малко. Ние все пак победихме, а това е резултатът, който ни бе нужен след поражението от Фейенорд. Разбира се, можем да играем по-добре, очаквам повече от отбора. Трябва да продължаваме в същия дух", коментира шведът.