Любимата на Григор Димитров - Никол Шерцингер за пореден път разкри колко щастлива се чувства с българина, но и намекна, че той е човекът, за когото иска да се омъжи. Певицата пропиля няколко години от живота си в очакване на предложение от шампиона във Формула 1 Люис Хамилтън, но с Гришо нещата явно се получават. 

"Щастлива съм. Имам хубава и здрава връзка, която дава баланс в живота ми. Баба ми винаги казваше, че за да намеря любовта на живота си, трябва да намеря човек, с когото заедно да работим за връзката си", заяви Никол в интервю за списание "Гламър".

Певицата призна, че преди години е искала да се снима в плажния сериал "Спасители на плажа", където да си партнира с Памела Андерсън, но ролята й е била дадена на Кели Пакърд.

"Започнах да тренирам, за да оформя задника си. Исках роля в "Спасители на плажа". Обичам океана и си казах, че това е моето място. Дадоха ролята на Кели, а аз бях съкрушена. Казах си - каква ще бъда, щом не ме взеха в сериала", разказа Шерцингер в интервюто за "Гламър".