ЛУКСОЗЕН ДЖИП "МЕРЦЕДЕС", производство 2013 година, е засечен в КАТ за издирван от Интерпол при регистриране. Купувачът се усъмнил в ниската цена от 30 000 евро и го занесъл на преглед, преди да брои парите. Там обаче кражбата му от Германия лъснала и продавачът тепърва ще обяснява как се е сдобил с мерцедеса.а
"ФИАТ ДУКАТО" Е ЗАСЕЧЕН да се движи с регистрационни номера на "Рено Меган" на разклона за село Батишница на 24 септември в 9.30 часа. 58-годишният шофьор на фиата С.Г. е подведен под наказателна отговорност.
РАЗПИЛЯН ЖИВАК ОТ ТЕРМОМЕТЪР е събран и депониран от спасителите към пожарната в полунощ на 22 септември в жилище на ул."Мария Луиза". Пострадали няма.
ГОРЯЩИ САЖДИ ОТ НЕПОЧИСТЕН КОМИН са гасени от пожарната на 23 септември малко след полунощ в бл."Тиса", след като собствениците на апартамент на 6 етаж запалили печка на твърдо гориво. Пообед на същия ден пък собственици на жилище в бл."Перущица" забравили включена скара и от терасата започнал да излиза дим, при което били повикани огнеборци. В Две могили пък запален локален котел задимил гараж и отново пожарната е отишла на сигнал за пожар.
200 ДЕКАРА СУХИ ТРЕВИ са горели в местността Келемлика до село Кривня. Храсти са горели в Средна кула на 25 септември в 13 часа.