Възможно ли е да се купи употребявана кола, която не е наконтена като за първа среща с пастирани ламарини, изпрани седалки и върнат километраж? Тези дни темата за връщането на километражите отново нашумя покрай предложението на СБА тази измама да стане криминално престъпление, но всъщност „подмладяването“ на колите втора ръка винаги си е било практика. 
Винаги, но не за всички. Защото има една категория употребявани автомобили, чието състоянието наистина да може да се проследи от първия ден на първата им регистрация до последния километър, изминат преди обявяването им за продажба. Това са върнатите от лизинг или обратно изкупените от официалните представителства машини, които излизат на вторичния пазар след безкомпромисна проверка и обслужване на всички детайли, възли и агрегати. 
Една от фирмите, които редовно провеждат такива кампании в Русе, е вносителят на „Пежо“ - „София Франс Ауто“. От вторник до събота включително /27 септември - 1 октомври/ на паркинга пред шоурума на улица „Иван Ведър“5 ще бъдат извадени за продан върнати от лизинг коли с малък пробег, пълна сервизна история и възможности за лизинг, някои и с още неизтекла фабрична гаранция. Специално за собствената си марка „Пежо“ вносителят предлага гаранция до 6 месеца или 6000 километра.
Екипът на „София Франс Ауто“ е подготвен да даде изчерпателна информация за всяка конкретна кола, а освен изложените автомобили купувачите ще могат да избират по каталог от други стотина оферти, достъпни в останалите представителства на компанията в страната.
Решението да се купи подобна кола е изборът на прагматика, който е готов да плати малко повече от исканите в автокъщите цени, но знае какво купува. Затова „София Франс Ауто“ вече има десет успешни оказионни кампании за последните 4 години в Русе и след всяка от тях отчита добри резултати. По традиция фирмата предлагаме изкупуване на старата кола на клиента, независимо от марката, при покупка на нов или употребяван автомобил, като сумата от нея се приспада от цената на новия избор.