Големият брат винаги е държал на думата си и това няма да се промени и в този сезон на VIP Brother. След като обеща голямо парти за Съквартирантите, тази вечер, точно в 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят страхотния купон, който Big Brother им организира. Новите обитатели на Къщата ще забравят за камерите и ще се впуснат в луди танци, а в разгорещените страсти ще се родят и нови отношения.

Тази вечер ще видим как Съквартирантите единодушно ще обявят Жана за звездата на купона, а Борислав ще признае на Big Brother, че в Къщата има жена, която привлича вниманието му по специален начин. Коя е тя и как е успяла да покрие високите изисквания на един от най-желаните ергени в България? – това ще разберем от епизода на VIP Brother 2016 тази вечер.

Довечера Жана Бергендорф ще получи последен шанс от Big Brother да обърне досегашните си неуспехи като Таен Бос на Къщата в своя полза. Тя трябва да избере втория човек, който иска да номинира за изгонване, а за да декларира номинацията си ще има задачата да събере бельото му и да го изхвърли на покрива. Дали късметът този път ще бъде на страната на изпълнителката и кой е вторият номиниран за изгонване Съквартирант, предстои да разберем.

По случай 10-aта годишнина на VIP Brother, тoзи сезон Съквартирантите няма да скучаят дори за минута. Довечера ще видим мисия „Ръка за ръка”, която ще раздели участниците на два отбора и ще ги напъха в огромни дунапренени ръце, а тяхната задача ще бъде да се хвърлят един върху друг, в търсене на верен отговор. Какъв ще е развоят от поредната задача и какви санкции ще претърпи загубилият отбор, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.