Една от мечтите на младата русенска дизайнерка Виктория Колева, която от 15 години живее в Съединените щати, е да реализира свой бизнес в родния си град. Амбициозното момиче, което има своя компания за спортни облекла, вече има предложения за дистрибуторство в България. Досега бизнесът й се е развивал онлайн, като й предстои да открие магазин със собствени модели.
Това сподели Виктория на срещата си вчера с общинските шефки Ирена Петрова и Ива Чавдарова, както и с директорката на Гимназията по облекло Диана Иванова, където успешната дизайнерка е завършила средното си образование. 
Виктория се прочу със своите успехи и пробив на сцените от световна класа, като през 2015 година стана част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери и пое грижата за тоалетите на суперзвездата за изпълненията й на едно от най-важните събития в Северна Америка - Супер боул. Тя обича да се връща в Русе и се старае това да се случва по-често. Предстои й да се срещне с бившите си съученици, с които остават сплотени и поддържат контакт от години.