„География“ - така бе озаглавена колекцията бижута на украинската дизайнерка Мирослава Салюк, по-известна като Слава, която тя представи във фоайето на Доходното здание. Красотите, сътворени от ръцете й, удивително си подхождаха с роклите с етно мотиви на русенската модна къща „Елена Христова“. А бижута и дрехи сияеха върху красивите модели на Vogue Models, сред които бяха и Мис Русе 2021 и 2020 Светлозара Димитрова и Цвета Атанасова. 
„Опитвам се да намеря общи мотиви в различни държави и етнически региони. Намерих изключително много сходства и така направих украински бижута. Опитвам се да запазя корените на традициите“, обясни Слава.
Вдъхновение тя намира не само в традиционните накити на Украйна, но и от характерните бижута в Индия, Латинска Америка, Етиопия и Африка. Затова и нарекла колекцията си „География“. 
Самата Слава е от западноукраинския град Лвов, близо до границата с Полша. Своите бижута тя прави основно от метал, корал и сребро, които са традиционни материали за страната й. Представя само колиета и обеци, но не й гривни, защото те отсъстват от националната култура на Украйна. В работата си тя се опитва да запази историята и традицията на всеки регион, като използва оригинални антики или реплики, които в оказиони. „Завръщането към корените“ за нея обаче има и лично значение. Слава всъщност продължава занаята на своя баща след смъртта му и така му отдава почит вече 22 години, но и със свой собствен почерк в бижутата.
Ревюто, което съчета стила и красотата на две държави, беше посветено на 30-годишнината от незавимисимостта на Украйна.