Актьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън, известен още като Скалата, които играха заедно във филма "Бързи и яростни 8", се сдобриха, съобщава The Hollywood Reporter, позовавайки се на източници от Universal.

Кавгата между актьорите на снимачната площадка притеснила ръководството на кино компанията, но шефът на Universal Дона Лангли се отказва да се намеси в конфликта между Дезел и Джонсън. Тя е натоварила със задачата да се изгладят разногласията между двамата на вицепрезидента на студиото и продуцент Марк Суриану, който е успял да ги помири.

Причината за раздора вероятно е била поведението на Дизел, който е също така и продуцент на лентата. Той се задържал прекалено дълго време в караваната си, принуждавайки екипа да го чака. Повечето участници в снимките били свикнали с това, но Джонсън бил раздразнен на колегите си. На 9 август Скалата пуснал пост във Фейсбук, наричайки колегите си от филма страхливци и смотаняци. Не става ясно за кои негови колеги става въпрос. След това се разбрало, че гневът му бил предизвикан от Дизел, който на свой ред напуснал снимачната площадка след последната сцена с Джонсън.

"Бързи и яростни 8" ще се появи на екраните през април 2017 г.