Масивен инсулт повали топ журналиста Митко Цонев, научи първо „Всеки ден”. Водещият от БНТ е на легло в софийска болница. „Молете се за баща ми, на смъртен одър е след инсулт”, изплака пред сайта ни дъщеря му Деси Цонева. По думите й ужасът се разиграл снощи. „Лекарите казаха, че има шанс да оцелее, много ми е зле”, призна Деси и прекъсна разговора.

Последно за сина на големия актьор Коста Цонев и красивата тв говорителка Анахид Тачева се разбра, че е премахнал перде и на двете си очи, след като дълго се колебал дали да се подложи на подобна интервенция.

„Захвърлих очилата, след като си направих операция и на двете очи, които страдаха от перде. Сега съм като нов. Зрението ми се бе увредило от телевизията”, сподели преди два месеца тв водещият. „През 2010 г. ми откриха старческо перде. Няма да крия, че дълго време не се решавах на операция, защото ме беше страх. Да ми сменят физиологичната леща с изкуствена пък още повече ми беше абсурдно. Сега, слава Богу, всичко е наред”, поясни журналистът.