Вчера на 2500 метра надморска височина стартираха снимките на най-новото допълнение в семейството на българските сериали. Началото на мащабния иновативен проект впечатли и един от любимите артисти на България – Орлин Павлов, който засне първите кадри в медицински хеликоптер и се приземи в голяма столична болница. „В първата серия, коята започнахме днес, има много екшън, много адреналин, но оттам натък историята става много забавна и съм сигурен, че ще бъде много интересна за всички зрители на bTV”, разкри той.

„Започваме първи снимачен ден на много голяма продукция - кино сериал. Снимаме екшън, снимаме комедия, снимаме драма. Имаме уникален актьорски състав от супер звезди, имаме и новоизгряващи. Ще снимаме на най-различни места по света – Аржентина, Испания, Турция, България. Предстои много романтика, много интриги, много обрати, които ще държат всички зрители в изключителна заинтригуваност. Ще бъде фамозно”, коментира режисьорът на продукцията Тодор Чапкънов.

Комедийно-драматичният кино сериал ще се снима с 4 продукционни екипа, на над 500 декара площ, с кино камери от последно HD поколение.

Тодор Чапкънов е роден на 19 юли 1977 г. в София. Израстнал е в семейство на артисти – баща му - Георги Чапкънов, е един от прочутите български скулптори, а майка му – Снежа, е фотограф. Завършил е НАТФИС „Кръстьо Сарафов” с магистърска степен по филмова и телевизионна режисура. По време на следването си режисира няколко късометражни и документални филма, както и няколко шоу програми за две от националните телевизии. От 2001 година започва работа в американската филмова компания „UFO International“, за която е режисирал заглавия като „Медна глава” („Copperhead“) и „Нация от вампири” (“Vampyre Nation”). Снимал е „Тор: Чукът на боговете” („Thor: Hammer of the gods“) за Universal, „Monsterwolf”, „Miami Magma“ and „Weather Wars“ за Active Entertainment, сериала „Столичани в повече”, музикални клипове, телевизионни предавания и много други.