ОФИС НА ФИРМА ГОРЯ в неделя срещу понеделник през нощта. Пожарникарите отишли на място на ул."Николаевска" в 2.30 часа. Изгорели са мебели, бяла и черна техника и прозорец. Дали помещението е подпалено умишлено предстои да се разследва.
ТЕЛЕВИЗОР Е ОТКРАДНАТ от жилище на ул."Студен кладенец", след като апашите са разбили секретния патрон на входната врата. Кражбата е оценена на 800 лева и е станала в рамките на изминалата седмица.
ЗА РАЗБИТА КЪЩА в Черешово сигнализал кметският наместник на селото. Апаши са счупили вратата на гараж и прозорец на къщата, след което са отмъкнали различни вещи, които все още не са изяснени. Къщата е била без надзор още от април.
КЛОШАРИ ПОДПАЛИХА ПАВИЛИОН в двора на училище "Алеко Константинов" в събота. Огънят се прехвърлил върху книжарницата на школото, а вероятна причина за пламъците е небрежността на бездомниците, настанали се в бараката. 
НЕИЗПРАВНА ГАЗОВА БУТИЛКА подпали беседка в Ново село в събота следобед. Още преди двата екипа пожарникари да отидат на място, собственикът успял да се справи с огъня и да хвърли настрани бутилката.