Калин, Геро, Поли и Орлин се изправят в решаваща битка, звездните дуети излизат на сцената с изненадващи парчета – 
понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА
Много хумор, артистична надпревара от висока класа и изненадващи изпълнения ще бъдат част от големия финал на единственото шоу за звездни трансформации в България – “Като две капки вода“. Предаването ще завърши своя четвърти сезон в понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА , поставяйки началото на седмицата на големите финали по НОВА. 
Утре вечер четиримата финалисти - Калин Врачански, Геро, Поли Генова и Орлин Павлов, ще се впуснат в решаващата битка, която ще отличи най-добрия имитатор на сезона. Освен признание победителят ще получи и голямата награда – нов автомобил.  
Калин Врачански, който впечатли жури и публика с певчески умения, ще заложи на патриотичен дух в образа на Васил Михайлов и песента от филма „Капитан Петко Войвода“. „Излизал съм много пъти на сцена, но притеснението тук е голямо! Изненадах се, че мога и да танцувам“, сподели актьорът, който се надява да вдъхнови зрителите с един специален за него образ.  
Геро разчита майсторът на клоунадата Юрий Никулин да му помогне да блесне с най-силното си качество – неподправения хумор. „Обичам да изненадвам хората с жестовете и танците на образите, които не се очакват от моята фигура“, допълни финалистът, определяйки адреналина на предаването като незаменимо преживяване.  
След впечатляващото си представяне на „Евровизия 2016“, Поли Генова ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство в шоуто – Адел. „Опитът да усетиш различни образи и да почувстваш енергията на големи артисти – това може да се случи единствено в „Като две капки вода“, разказа поп певицата, която не само ще трябва да се справи със сериозния костюм, но и да фокусира вокалните си възможности в хита с над милиард и половина гледания в социалните мрежи. 
„Най-важно за мен беше да разбера дали имам усета да имитирам и мога да кажа, че се чувствам удовлетворен от участието ми!“, споделя финалистът с най-много женски образи за сезона – Орлин Павлов. Поп певецът ще заложи на една от вечните песни на Емил Димитров, чието творчество винаги го е съпътствало.    
Рап, доказани хитове и екстравагантни изпълнители ще бъдат задача на новосформираните дуети – Прея и Джулия, и Преслава с Жоро и Светльо. Няма да липсват и изненади, сред които са номинациите за най-добро сценично изпълнение, най-добро вокално представяне и новото попълнение – номинация за най-добър гост. 
Кой ще спечели подкрепата на публиката и първото място в „Като две капки вода“? Как ще се справят звездните дуети и какви ще са изненадите в големия финал на шоуто – гледайте в понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА.