Съпругата на Ози Озбърн, Шарън, го била изгонила от домашното огнище, след като се сдобила с доказателства, че фронтменът на "Блек сабат" й бил изневерил със звездна фризьорка, съобщава в. "Дейли мирър".

Виновна за разразилата се семейна драма се оказала 45-годишната коафьорка Мишел Пю, която се грижи за прическите на Дженифър Лопес, Алиша Силвърстоун и други знаменитости.

Шарън Озбърн хванала натясно половинката си и му казала, че има неопровержими доказателства за изневярата му, за която подозирала от известно време.

След голям скандал Ози се изнесъл, като приятелите му се опасяват той да не посегне отново към алкохола и наркотиците.

След като бил прокуден от семейното жилище, певецът се настанил в хотел в Ел Ей. Но Ози продължавал да поддържа връзка с децата си. Бракът му с Шарън ще навърши 34 години през месец юли. Връзката на двойката винаги е била съпътствана със скандали.

Ози и Шарън имат три деца - Ейми, Кели и Джак. Шърън се запознава с певеца, когато е 18-годишна, когато баща й, Дон Ардън, по онова време е бил мениджър на "Блек сабат".

Когато Ози бива прокуден от бандата през 1979 година, Шарън започва да излиза с него и му става мениджър в качеството на соло изпълнител. Три години по-късно, през 1982 г., двамата сключват брак в Мауи на Хавайските острови.