Този път шеф Манчев попада в Дупница - градът, който учените смятат за един от най-ранно заселените в България, още през неолита. Дали това не е причината жителите да са традиционалисти и винаги да предпочитат шкембе чорба и картофени кюфтета пред италианска пица, а пиците да са замразени, на парче и евентуално от родината им, и то в същия ред. Не пропускайте да видите как кулинарният експерт прави истинска революция в новия епизод на „Кошмари в кухнята” – утре вечер, от 21.00 ч. по Нова. 

В кухнята е „пълен кошмар”, смятат всички - от собствениците до готвачките. Двамата притежатели дават всичко от себе си, за да крепят семейния бизнес, но дали това е достатъчно? Как се готви правилно е по-скоро риторичен въпрос. И макар да носи гръмкото название „пицария”, в заведението най-малко се поръчват пици, супата прилича на яхния, ризотото е ориз със зеленчуци, а разлика между италиански и „нашенски” пици няма. 

Шеф Манчев няма никакъв избор. Единствено революция може да спаси заведението на двамата влюбени, но напълно изгубени в изкуството на кулинарията и лабиринта на ресторантьорството собственици.

Внимание! Шеф Манчев ще е новатор и ще внедри три нововъведения в Дупница. За първи път в историята на града ще се пие жива бира. Вижте кои са другите две иновации в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ - този четвъртък от 21.00 часа по Нова.