Кръвната група оказва влияние върху нашите навици, качества и умения.

  Нулева кръвна група
  Бързо се приспособяват и нагаждат към променящите се условия. Обичат да комуникират и лесно завързват приятелства. Амбициозни на работното място и ненадминати любовници на любовното поприще. Не таят злоба и обичат честните взаимоотношения с околните. Не познават завистта и не обичат да стават обект на завист.

  Кръвна група "А"
  Не показват чувствата и емоциите си. Понякога се държат студено и това се възприема негативно от околните. Предпочитат да се усамотяват. Често се чувстват неразбрани и неудовлетворени. Избягват конфликтните ситуации и скандалите. Могат да правят компромиси, ако преценят, че си заслужава.
 

Кръвна група "В"
  Ненадминати лидери, организатори и ръководители. Постигат успехи на работно място с присъщата им упоритост. Околните често копират действията им, за да постигнат част от техния успех. Самите те работят по-добре самостоятелно, отколкото в екип. Понякога създават невиждан хаос около себе си, когато са обсебени от муза.
 

Кръвна група "АВ"
  До известна степен съчетават по уникален начин качествата на представителите на кръвните групи "А" и "В". Променят настроенията си, склонни са да изпадат в нервни кризи и депресия. Обичат да се занимават с изкуство и са особено талантливи.