След като миналата седмица участниците в „Звездни стажанти” поставиха истински рекорд по добрина, тази седмица те се сблъскват с новата си задача – продуциране и заснемане на вайръл видео с вплетени рекламни послания.

Социалните мрежи много отдавна са неизменна част от ежедневието ни. Това е мястото, където новините се произвеждат, научават, разпространяват или потушават. Социалните мрежи са напълно непредсказуеми. Те могат да направят някой известен за броени часове и също толкова бързо да сринат имидж, изграждан с години. Тази седмица стажантите се изправят пред една на пръв поглед много забавна, но всъщност изключително трудна задача. Те ще трябва да овладеят силата на социалните мрежи и да я накарат да заработи в тяхна полза. Най-известните стажанти ще трябва да продуцират и заснемат видео, което има потенциал да се превърне в истинска интернет сензация. То може да бъде комично, драматично или всякакъв друг стил, но задължително трябва да съдържа рекламно послание за мобилното приложение за мода Shedd.

Двата отбора ще приемат новата си задача с противоречиви чувства. Докато някои от стажантите са интернет знаменитости и са придобили известност именно чрез подобни видеа, други дори нямат профили в социалните мрежи и никога не са ги използвали. Дали обаче разликата в поколенията ще попречи на перфектното изпълнение, или интернет популярността на едни ще изведе останалите от офлайн пространството, предстои да разберем.

Едно от основните действащи лица и тази седмица ще бъде 100 Кила. Рапърът ще приеме новата задача с отворени обятия и дори ще признае, че в нея се чувства „в свои води”. Без да щади енергия, Килата ще се впусне да обяснява триковете в Интернет на своите съотборници, а неговата креативност ще премине границите на възможното. Истории за еднорози и други приказни същества ще видим в изпълнението на поредната задача на „Отборът”.

При „Ангелите на Шарлопов” инцидентно ще попадне нов съотборник. Иван Ласкин ще се притече на помощ на жените, за да замести своята любима Алекс. Креативността на женския отбор също ще бъде на много високо ниво и те ще изберат да разкажат една провокативна история в своето видео.

Как ще се справят двата отбора? Имат ли шанс еднорозите да станат Интернет сензация и какво ще накара „Ангелите” да прекара деня в спалнята на Рут Колева, ще разберем във вторник и сряда от 21 часа по Нова.