Милиардерът Доналд Тръмп стана отново дядо в неделя. Дъщерята на магната Иванка роди син, когото нарекоха Теодор Джеймс. Майката сама се похвали за събитието в "Туитър".

"Джаред (мъжът на Иванка Джаред Къшнър) и аз се чувстваме невероятно щастливи от спусната над нас Божия благодат. Обявяваме раждането на Теодор Джеймс", написа Иванка. Тя придружава поста със снимка, която свидетелства за раждането на сина си.

Иванка Тръмп, красивата дъщеря на американския милиардер Доналд Тръпм и бившата му чешка съпруга Ивана се ожени за Джаред Къшнър, издател на в. "Ню Йорк обзървър", през 2009 година. Още тогава в името на мира и разбирателството в бъдещото семейство тя реши да приеме юдаизма, религията на Къшнър.

Първородното дете на Иванка е дъщеря й Арабела Роуз Къшнър, след нея се роди Джоузеф Фредерик Къшнър. Теодор е третото дете в семейството.

Кандидатът за номинацията на републиканците в президентската надпревара Доналд Тръмп се похвали на 21 февруари, след победата на първичните избори в Южна Каролина, че Иванка е бременна. "Бяхме на лекар по време на посещението ни в Южна Каролина", каза Тръмп като показа към дъщеря си. Възможно е това (раждането на бебето) да се случи още преди всичко това (кампанията) да свърши".

Теодор Джеймс е осмият внук на милиардера.