Любимото радио на България, което пуска само златни български песни и нови хитове вече цели 15 години, стартира първият етап от най-дългоочакваното събитие на родната музикална сцена, а именно- церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!

На 23 март на официалния уебсайт на медията- www.bgradio.bg започна първият етап от надпреварата - етапът в който слушателите избират по пет любимци, които според тях трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Трио, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2015-та година.

В специалната секция на БГ РАДИО в продължение на един месец слушателите ще имат възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една. За поредна година тежката задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще бъдат номинирани и ще се състезават в тазгодишната церемония. В края на април ще стане и ясно кои са избраните изпълнителите и техните песни, които ще продължат състезанието във втория етап от гласуването.

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители в, и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!