Русенската „Антоан Вилл“ отново представи българската мода на престижно международно изложение, този път в Санкт Петербург, Русия. Фирмата бе избрана да участва на националния щанд на България в организираното от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия участие на родни производители на облекло на FASHION INDUSTRY International Trade Fair.
Събитието е едно от най-големите по рода си в Русия и сред най-значимите за професионалистите от модния бранш. Изложението представлява В2В платформа и се провежда два пъти в годината от 1993 насам. Участие в него вземат изложители и посетители от Русия, ОНД, Европа и Азия. 
На форума „Антоан Вилл“ представи своята нова колекция за пролет-лято 2016, която включва и облекла, изработени от 100% лен и изключително подходящи за топлите месеци. Посетителите на изложението в Санкт Петербург имаха възможността да видят новите предложения на фирмата и по време на дефилетата, част от програмата на FASHION INDUSTRY. Любителите на етно модата бяха приятно изненадани от разработените  облекла с български фолклорни мотиви.