Заклет фен на футболен клуб „Глоджево“, където дори ритал преди време, се изправи пред съда, след като нахлул на терена по време на мач и праснал юмрук на делегат.
Случаят е от 4 октомври 2014 година, когато в следобедните часове Глоджево бил домакин на мача с отбора на Стамболово „Динамо 2011“. В 84-тата минута на футболната среща съдията видял фал и свирил свободен удар в полза на гостите. Бившият футболист не бил съгласен с реферското отсъждане, затова хукнал към терена, за да му потърси сметка. Делегатът обаче прозрял намеренията му, тъй като го познавал и бил наясно с огнения му натюрел, затова тръгнал към него с цел да прекрати в зародиш конфликт и ескалиране на напрежението. Започнало словесно спречкване между двамата, след което на пръв поглед скандалът утихнал. Затова делегатът се успокоил и продължил да наблюдава случващото се на терена. В това време обаче разлютеният запалянко го приближил в гръб и му ударил юмрук в лявото слепоочие. После необезпокояван нахлул на игрището и тръгнал към главния съдия. Футболисти и от двата отбора обаче го забелязали и го избутали. По-късно делегатът бил освидетелстван от съдебен лекар и подал жалба в прокуратурата.
Така футболният фен стигна до съд, а хулиганската му проява на първа инстанция бе наказана с 1000 лева глоба. Решението може да се обжалва.