Магьосникът Валери Иванов-Жокера гостува за пръв път в Русе, за да разтърси русенци из основи с невиждани до сега способности! Той ще наелектризира атмосферата за всички малки и големи посетители на любимия шопинг център Мол Русе с два поредни спектакъла в събота, 26 март - от 12 до 13 часа и от 17 до 18 часа. Спектаклите ще бъдат необичайни - Валери ще бъде в непрекъснато движение и ще превърне в сцена целия мол. Гостуването на вълшебника е част от националното му турне „The Joker - Mall Tour 2016“.
Жокера вече контролира 4-те природни елемента - Въздух, Огън, Вода и Земя, освен това е усвоил умението да абсорбира електромагнитни вълни с тялото си, както и сам да създава електричество! Освен нестандартни фокуси с карти и други предмети от инвентара си, The Joker ще покаже на посетителите на Мол Русе и своите ментални и паранормални способности.
Валери Иванов e безспорно най-талантливият и един от най-разпознаваемите български илюзионисти от новото поколение. Многобройните му участия в клубове и изяви в топ предавания в национален телевизионен ефир като „Шоуто на Слави“ по БТВ, „Комисията Павлов“ по ТВ7, „Господари на ефира“ по Нова ТВ, „Отблизо с Мира Добрева“ по Канал 1 и много други, допринасят за популярността му и броят на феновете му расте главоломно. През 2014 година Валери стартира и актьорската си кариера - избран е за главна роля в четвърти сезон на хитовия сериал „Под Прикритие“, където играе Спас Химика. За себе си Валери казва: „Аз не съм фокусник-трикаджия, аз съм истински Магьосник!“.
Заповядайте на представленията на Жокера в Мол Русе в събота, 26 март, от 12 до 13 часа и от 17 до 18 часа и ще се уверите, че наистина е така канят организаторите и допълват - магията е у дома си в Мол Русе!