Героинята от филма "Къдравата Сю" изправи на крака журито на The Voice.

Човек никога не трябва да предава мечтите си, а да ги следва, защото водят към звездите. Това доказа Алисън Портър. За мнозина това име не значи нищо, но милиони киномани няма как да не се сетят за харизматичното момиченце от филма "Къдравата Сю" с участието на Джеймс Белуши. Комедията, която през 90-те години имаше култов статус прави Алисън едно от най-популярните деца на планетата. Днес, близо 25 години по-късно, тя иска да покаже своя друга страна. 
Порасналата Сю се яви на кастинг в американската версия на популярното музикално риалити The Voice. Талантите се прослушват от Кристина Агилера, Адам от Maroon 5, Фарел Уилиямс и кънтри звездата Блейк Шелтън.
Четиримата нямаха представа кой се изявява зад гърба им, но почти веднага реагираха на мощния женски вокал на Портър. Щом се обърнаха веднага започнаха да й правят комплименти за таланта. Шокът настана обаче, когато им призна коя е. Но Алисън не спря дотам с признанията. Когато Фарел я попита как е открила музикалния си талант, Портър неочаквано за всички отвърна:

"Откровено казано...Преминах през много тежък период от живота си. Имах проблем с алкохола. Трезвена съм от почти 8 години. Влюбих се, имам деца. Фокусирах се над това да бъда добра майка и днес чувствам, че Вселената наистина има план за мен и затова и днес вие четиримата се обърнахте. Благодаря ви!"

Вижте изпълнението на Алисън във ВИДЕОТО!